AIRCO DIREKT MOBIEL
 

Auto Airco Service (op locatie mogelijk)

 


ADM Koeltechniek de auto airco specialist met jarenlange ervaring.

 


Reparatie en onderhoud

Onderhoud en reparatie van auto-aircosystemen  zoals het vervangen van een condensor tot het vervangen uw compressor bent u bij Airco Direkt Mobiel aan het juiste adres. In onze goed uitgeruste werkplaats, is uw auto in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat ook de moeilijke problemen goed en gunstig op te lossen.

Bij ADM Koeltechniek hoeft u uw auto niet te missen of om te rijden naar een garagebedrijf. Wij werken nl. ook mobiel en komen graag naar u toe.

Garagebedrijven

Komt u als garagebedrijf niet uit een airco-probleem? Wij helpen u graag. Belt u ons gerust, wij proberen eerst op afstand te helpen. Zorg daarbij dat gegevens van de auto en specifieke airco-gegevens zoals de drukken bij de hand zijn. Lukt het samen niet om erachter te komen wat er aan de hand is, dan komen we naar u toe voor een juiste diagnose of u bent welkom in onze werkplaats in Nijmegen.

klik op de link

Prijzen Airco Service ADM


 

 24 uur per dag bereikbaar bij storing

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. U kunt contact opnemen door onderstaand link te klikken en  in te vullen of te bellen met ADM Koeltechniek 0614694203
U kunt van ons geen rompslomp of lange wachttijden verwachten, maar persoonlijk contact, snelle service en duidelijke uitleg.